Palvelut:    SaunaOnline.fi   |   Kokoustila.fi   |   TalonSauna.fi

FAQ / Usein kysytyt kysymykset

1. Miten työläs järjestelmän käyttöönotto käytännössä on?

Järjestelmän saa käyttöön jopa saman päivän aikana ja teemme järjestelmän perusasetusten määrittelyn antamienne tietojen perusteella täysin avaimet avaimet käteen -periaatteella. Tarvittaessa teemme puolestanne myös varauskalenterin upottamisen www- tai intranet-sivuillenne. Käytännössä merkittävin teille työtä aiheuttava vaihe on asukkaiden tai talon yritysten tiedottaminen uuden varausjärjestelmän käyttöönotosta. Kokemuksemme mukaan tämäkin menee useimmissa tapauksissa varsin sujuvasti, sillä useimmat ottavat online-varauksen vastaan tervetulleena uudistuksena.


2. Jos otamme palvelun käyttöön, onko tila nyt siis myös ulkopuolisten varattavissa SaunaOnline.fi-palvelun kautta?

Oletuksena ei ole, eli varaus on tarkoitettu ainoastaan teidän oman talon sisäiseen käyttöön. Vaikka TalonSauna.fi-palvelu perustuukin samaan varausjärjestelmään kuin julkinen SaunaOnline.fi-palvelumme, tilanne ei näy julkisesti missään listauksissa ja kukaan ei voi vahingossa eksyä tekemään varausta tilaanne.

Mikäli teillä kuitenkin on tila, jota vuokrataa myös ulkopuolisille, tarjoamme toki mielellämme mahdollisuutta vuokrata tilaa julkisesti myös SaunaOnline.fi- ja Kokoustila.fi-palveluissamme.


3. Meillä otetaan tilaan myös viikottaisia vakiovuoroja. Onnistuvatko nämä järjestelmässä?

Järjestelmän ylläpitäjä voi lisätä kalenteriin vaivattomasti myös viikottain toistuvia vakiovuoroja. Palvelun loppukäyttäjä voi tällä hetkellä tehdä vain yksittäisiä varauksia.


4. Miten varmistetaan, ettei kukaan häirikkö tee tilaan varauksia väärillä tiedoilla?

Oletuksena varauksen tekeminen edellyttää ennakkoon tehtävää verkkomaksua. Tämä vaatimus karsii tehokkaasti pois kaikki häirikkötapaukset. Tämän lisäksi on erittän epätodennäköistä, että ulkopuolinen edes eksyy varaussivulle, koska yleensä varaussivu jaetaan vain intranetissä tai talon ilmoitustaululla olevassa tiedotteessa.


5. Miten saamme vietyä tiedot järjestelmästä kirjanpitoon?

Online-varausten tilityksistä tuotetaan automaattisesti kirjanpitokelpoiset koontilaskut, jotka on helppo viedä kirjanpitoon.


6. Mikä on palvelun irtisanomisaika?

Palvelun laskutusjakso on 3 kk ja palvelu voidaan irtisanoa milloin tahansa päättymään käynnissä olevan laskutusjakson päättymishetkeen.


7. Voimmeko kokeilla järjestelmää ennen tilausta?

Luomme teille mielellämme kokeilutunnukset palveluun, mikä ei sido teitä vielä mihinkään. Ole yhteydessä!

TALONSAUNA LYHYESTI

TalonSauna.fi on taloyhtiöiden ja toimistotalojen sisäiseen käyttöön suunniteltu moderni online-varausjärjestelmä, jolla on helppoa ja kustannustehokasta toteuttaa erilaisten yhteisten tilojen varaaminen.

ASIAKASPALVELU

p. 0600 15705 (*
asiakaspalvelu@saunaonline.fi
Arkisin klo 9-18

*) Puhelun hinta 1,98 €/min + pvm.
Jonotus on maksuton.


» Anna palautetta
» Rekisteri- ja tietosuojaseloste
» Evästeiden käyttö


Nordic Online Reservations Group Oy

© Nordic Online Reservations Group Oy